Телефон:+38 (098) 223-77-00

Бра 40.A112-4

Бра 40.A112-4

40.A112-4 хром


Размер: 610X70мм.


Кол-во ламп: 1, 2, 3, 4.


Цвет: хром.


Е14 220V 60W