Телефон:+38 (098) 223-77-00

Бра 40.A122-3

Бра 40.A122-3

40.A122-3 хром


Размер: 450X70мм.


Кол-во ламп: 1, 2, 3, 4.


Цвет: хром.


Е14 220V 60W