Телефон:+38 (098) 223-77-00

Бра 40.A122-1

Бра 40.A122-1

40.A122-1 хром


Размер: 190X70мм.


Кол-во ламп: 1, 2, 3, 4.


Цвет: хром.


Е14 220V 60W